Privatlivs- og cookiepolitik

1.0 Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

1.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

1.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

1.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering .

1.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt klikrater. Derudover bruges cookies til at holde dig logget ind når du bruger www.frivilligjob.dk - både dig som søger et frivilligt arbejde og dig som opretter de frivillige jobs.

www.frivilligjob.dk anvender vi to slags cookies: session cookies og varige cookies.

Session cookies bruges til at huske dine log ind-informationer under dit besøg på sitet. Det er muligt at benytte sitet med session cookies deaktiveret, med uden disse cookies vil du blive nødt til at logge på, hver gang du klikker videre til en ny underside (fx et jobopslag). Desuden kan du ikke oprette/redigere dit cv og personlige profil og ej heller kan du logge ind som forening og oprette samt administrere opslag.

Session cookies er aktive så længe, din browser er åben. Når du lukker browseren, forsvinder denne cookie.

Google Maps som er leverandører af www.frivilligjob.dk's kortfunktion placerer ligeledes cookies når du anvender funktionen. Www.frivilligjob.dk har ingen kontrol over Googles indsamling af cookies, men de informationer der kan blive udtrukket af brugen af kortet omhandler udelukkende din placering samt din konkrete brug af kortet. Det er derfor ikke nogle personfølsomme oplysninger der bliver gemt når du anvender kortet.

1.5 Gemius (trafikmåling)

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

1.6 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.0 Personoplysninger

2.1. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

2.2 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos www.frivilligjob.dk, skal du rette henvendelse på info@frivilligjob.dk eller telefon 98 12 02 24. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.3 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.0 Kontakt

Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark

Frederiksgade 78 B

8000 Aarhus

Telefon: 98 12 02 24

Email: info@frivilligjob.dk